Dit lokale team

Boost your Business er udviklet af det hollandske bureau, Make Marketing Magic, og det er deres team, der har formet og udviklet alle funktioner, procedurer og udtryk ligesom det er dem, der ved alt om det tekniske og marketingmæssige skelet. Selve eksekveringen sker dog lokalt, og her har Microsoft valgt Gammelbys som bureau i Danmark.

Boost Your Business Premium og Boost Your Business Accelerator har begge content som fundament. Det er os hos Gammelbys, der skriver al content til programmerne, og det er os, der er din faste samarbejdspartner, når du vælger at kickstarte marketing og lead-generering med et af programmerne.

Tag fat i os og hør mere om Boost your Business programmerne

Window of Opportunity (WOO)

WOO er din online-platform til Boost Your Business-programmerne. I WOO håndterer du planlægning, godkendelse og publicering af dit content i samarbejde med din personlige tekstforfatter, via automatiserede workflows.

Det er også her, du finder værdifuld viden om, hvilke virksomheder der har besøgt din hjemmeside og hvilke sider, de har kigget på. Du kan for eksempel se, hvem der har åbnet de udsendte e-mails, og finde information om de leads, din Accelerator-kampagne har genereret.

Kontakt os hvis du vil have en demo af WOO platformen

Microsoft Data Play (for Microsoft-partnere)

Helt eksklusivt for programmet stiller Microsoft sin Ascent-database til rådighed for Boost Your Business brugerne. Via indbygget intelligens får du serveret real-time information om konkrete salgsmuligheder på de virksomheder, der besøger din hjemmeside. Det sker kort fortalt ved at identifikationen af de virksomheder, der besøger din hjemmeside, kobles sammen med relevant data fra Ascent-databasen.

Det betyder at du får besked via e-mail hver gang, et match registreres – for eksempel hvis din hjemmeside får besøg af en virksomhed, der nærmer sig end of life på et bestemt Microsoft-produkt eller hvis virksomhedens Office 365-licenser står til fornyelse. E-mailen beskriver virksomhedens behov, og du behøver blot gribe telefonen og jagte muligheden.

Læs mere om Microsoft Data Play her