Masterclass: Modern Marketing and Sales

Er du Microsoft-partner, og har du planer om vækst? Så kom og vær med, når Youri Kuper, partner hos Make Marketing Magic, flyver ind fra Holland og kører sin inspirerende masterclass om, hvordan du som Microsoft-partner får det maksimale ud af din salgs- og marketingindsats.

Få besked om næste masterclass

Om vores masterclass

I et afvekslende mix af præsentation, dialog og workshop bliver du blandt andet klogere på, hvordan du:

 • kommer på radaren hos dine ønskekunder
 • plejer dine leads indtil de har brug for dig
 • performer på salgsmødet
 • lukker ordren

Youri Kuper præsenterer de vigtigste og mest effektive tips og tricks, han har lært gennem årene i sit arbejde med Microsoft-partnere i hele Europa. I løbet af den fem-timers masterclass kommer I omkring:

 • introduktion til de vigtigste områder inden for B2B marketing og salg
 • hvordan strømliner du de to discipliner og skaber magi (AKA ordrer)
 • konkrete eksempler og hands-on workshops

Vi sørger for, du bliver involveret dagen igennem, så du kan gå direkte hjem og tiltrække de rigtige kunder online, fordi du rent faktisk arbejder struktureret og målrettet med både marketing OG salg – ikke kun i en måned eller to, men år ind, år ud.

Praktisk information om den næste masterclass

Tid og sted: tilkommer
Pris: Gratis (no-show fee: 750 kr.)
Bemærk: Masterclass’en er udelukkende for Microsoft-partnere

Kontakt os hvis du har spørgsmål.

E-mail: info@gammelbys.dk
Telefon: +45 70 204 209

Du er i målgruppen for vores masterclass, hvis du har ansvaret for marketing, salg – eller begge dele hos en Microsoft-partner. Og selvfølgelig hvis du leder en virksomhed og sidder på toppen af det hele og spekulerer på, hvordan du får mest muligt ud af at digitalisere marketing og salg.

Du er mere end velkommen til at invitere en kollega med – miraklerne begynder først rigtig at ske, når salg, marketing og ledelsen arbejder sammen!

Få besked om den næste masterclass

Udfyld formularen herunder, så giver vi dig besked, når detaljerne får den næste masterclass er på plads.

 

  Om Youri Kuper

  Youri Kuper er partner hos marketingbureauet Make Marketing Magic, som er den hollandske virksomhed bag Boost Your Business-programmet. Youri bringer marketing og salg tættere på hinanden på sin egen inspirerende måde, når han tilbyder jordnære, praktiske råd om, hvordan du formidler dit budskab effektivt til din ønskede målgruppe.

  Om Boost Your Business

  Boost Your Business-programmet startede for 2,5 år siden, og bliver nu brugt af mere end 110 Microsoft-partnere i Europa.

  Programmet giver dig potentielt en ROI på 1:19 for hver krone, du investerer. Mere end 80 % af de deltagende partnere har indtil nu valgt at fortsætte programmet efter det første år.

  Om Gammelbys

  Dansk marketing- og kommunikationsbureau, der har haft it og særligt Microsoft-partnere i fokus i mere end 20 år. I tæt samarbejde med Make Marketing Magic og Microsoft står Gammelbys for Boost Your Business-programmet i Danmark og Norge.