Som partner på Boost Your Business får du adgang til en effektiv motor, der driver trafik og potentielle leads i din retning gennem målrettet distribution af content til din målgruppe. Det er dog langt fra det hele!

Som Microsoft-partner får du nemlig også adgang til unikke salgs-insights om besøgende på dit website, i form af Microsofts indbyggede algoritme – deres Dataplay.

Baseret på Machine Learning
Microsoft Dataplay er kort fortalt en machine learning algoritme, der kobler virksomhedsdata om besøgende på din hjemmeside sammen med oplysninger fra Microsofts Cloud Ascent-database, samt med data om virksomheden fra for eksempel LinkedIn. Oplysningerne bearbejder algoritmen til at spotte aktuelle Microsoft-relaterede behov for de virksomheder, der besøger din side. Hver gang algoritmen identificerer et behov, trigger den en automatisk e-mailnotifikation til dig.

Databaserede salgsmuligheder direkte i din indbakke
Når Dataplay har identificeret et match, får du en mail med alle relevante oplysninger om den aktuelle salgsmulighed. Udover specifikke oplysninger fra Cloud Ascent databasen om salgsmuligheden får du oplysninger om virksomheden og de sider, de har besøgt på din hjemmeside.

Oplysningerne er på dette step i processen på virksomhedsniveau. Men kører du Boost Your Business Accelerator-programmet eller andre leadgenererende aktiviteter på din hjemmeside, kan du være heldig at identificere ham eller hende, der har besøgt din side. Nu er det kun op til dig at forfølge salgsmuligheden – Dataplay giver dig et ret intelligent udgangspunkt!

Hvilke salgsmuligheder får du besked om
Microsoft holder kortene tæt til kroppen omkring algoritmen, så vi kan ikke sige præcist, hvilke salgsmuligheder du kan forvente at få besked om. Men det kunne fx være information om, Microsoft-licenser der skal fornyes, End of Life eller potentiale for opsalg. Algoritmen kan også blive trigget af ansættelser, afskedigelser, opkøb eller sammenlægninger, der alle kan være indgang til en salgsmulighed for din virksomhed.

Unik mulighed – kun i Boost Your Business
Microsoft Cloud Ascent databasen har aldrig tidligere været tilgængelig for partnere, og det er kun via Boost Your Business-programmet, du som SMB Microsoft-partner får adgang til de her unikke data. Og når de så bliver koblet med trafikken på din hjemmeside får din salgsorganisation indsigt, der bringer dem mange skridt foran i en salgssituation.

For at få adgang til Dataplay skal du signe op på Boost Your Business Premium eller Boost Your Business Accelerator-programmet.