Udfordringen

Med Boost Your Business Accelerator rammer dit budskab effektivt de personer, som aktivt søger efter løsninger på problemer, du leverer løsningen på. Men hvordan rammer du også den store passive målgruppe, som har de samme udfordringer men af en eller anden grund ikke søger på de ord, din Accelerator-kampagne fokuserer på?

Løsning

Vi øger værdien af det arbejde, der allerede er lavet i Accelerator til at generere salgsleads, ved at udvide med LinkedIn-annoncer, der leder din passive målgruppe direkte til din landingsside.

Du øger kampagnens synlighed hos din målgruppe og får samtidig mulighed for at se, hvilken annoncekanal der fungerer mest effektivt for dig.

Proces

Sammen med dig identificerer vi de målretningskriterier, vi skal bruge til at ramme din målgruppe. Hvilke brancher og virksomhedsstørrelser skal vi gå efter, og hvilke personprofiler vil du helst i tale med hos dem? Ud fra dine valg opsætter vi en skarp målretning af din LinkedIn-kampagne.

Vi opsætter tre forskellige annoncer, som visuelt og budskabsmæssigt matcher din målgruppe, dit gatede expert content og den tilhørende landingsside fra Accelerator-programmet. Når du har godkendt kampagnen, publicerer vi den første annonce og sørger for at de to næste bliver publiceret med passende mellemrum i kampagneperioden.

Pris

Samlet pris for LinkedIn add-on: 12.000 kr. (inklusiv annoncebudget)