Udfordringen

Boost Your Business programmet skaber øget trafik til din hjemmeside. Næste skridt er at komme i dialog med dine besøgende, og derfor skal du først vide, hvem de er. Det gør du lettest ved at tilbyde dem værdifuld ekspertviden i form af en e-bog, et whitepaper, en guide eller lignende – i bytte for deres kontaktoplysninger. Altså et stykke gated ekspert-content.

Løsning

Med udgangspunkt i din faglige ekspertviden udarbejder vi det stykke content, du skal bruge for at komme i kontakt med nye relevante kundeleads. Vi sørger for at både format og indhold er spot on på din målgruppe og de spørgsmål, de typisk søger svar på tidligt i deres beslutningsproces hen mod et køb af jeres produkt eller løsning.

Du opnår to ting: dels positionerer du dig som ekspert på fagområdet, dels sikrer du, at dine leads er relevante og med et erkendt behov, hvilket er et godt udgangspunkt for din efterfølgende dialog med dem.

Proces

Ud fra den målgruppe og det forretningsområde, du allerede har udvalgt til Boost Your Business programmet, tager vi først en brief med dig om emnet. Vi interviewer dig for input til det konkrete indhold af dit ekspert-content. Som udgangspunkt er det alt, vi behøver for at udarbejde indholdet.

Har emnet en høj kompleksitetsgrad, anbefaler vi dog at udvide til Premium-modellen, hvor vi blandt andet inkluderer ekstra tid til research og konceptualisering, et opfølgende interview, en ekstra korrekturgang og evt. statusmøde undervejs i processen.

Baseret på dine ekspert-input, efterfølgende research og vores kendskab til den valgte målgruppe, skriver vi indholdet, som efter din godkendelse bliver opsat grafisk i det aftalte format (e-bog, whitepaper mv.). Layout er baseret på din eksisterende visuelle identitet. Har du ikke allerede en veldefineret visuel identitet, eller vil du gerne give den lidt mere gas med nye grafiske elementer og illustrationer, skal du vælge Premium-modellen.

Når du har godkendt det nye stykke content, leverer vi det til dig i færdigt format. Du kan herefter bruge dit content præcis, som du vil – både i Boost Your Business regi og i din øvrige markedsføring.

Prisen
… afhænger af

  • hvilket område, vi skal skrive om
  • hvor langt I er med eventuelt content (eller bare med afklaring om, hvad I vil sige til de potentielle kunder)
  • om I har en visuel identitet, vi kan lave noget lækkert med
  • hvor kompleks jeres ydelse/service er
  • om der ligger content på fx Cloud Champion, vi kan tage udgangspunkt i
  • og så videre og så videre …

Så ring eller skriv til os, din distributør eller din kontakt hos Microsoft – så finder vi en løsning!